KINESIOLOGI

  

Kinesiologi – kroppen ved alt og husker alt, men hvordan får vi adgang til den viden? Det kan kinesiologien hjælpe med.


Som kinesiolog arbejder jeg med dit barns krop, hjerne, følelser, vaner og energisystem.

 
Du ved jo godt at kroppen af og til forsøger at fortælle dig noget. Du får ondt et sted, du bliver måske irritabel eller får hovedpine:  Kroppen beder dig med andre ord om at lytte til, at der er noget galt, noget du skal gøre anderledes. Kinesiologien giver dig mulighed for at forstå, hvad din krop har at fortælle dig. Det samme gælder for dit barn.  Det får måske også ondt et sted, bliver pludselig vred eller ked af det, har måske svært ved at lære. Kinesiologien kan hjælpe med at finde forklaringer og hjælpe barnet og de voksne videre.

 
Kinesiologien har metoder der kan skabe genveje til at optimere den motoriske og sansemæssige udvikling, f.eks. når der er besvær med at udføre krydsbevægelser, som i visse tilfælde kan skabe problemer for indlæringen. Kinesiologien kan også fjerne de blokeringer af f.eks. følelsesmæssig eller vanemæssig art, der måtte være, så hjernen kan udnytte sit fulde potentiale. Efter en behandling vil man opleve, at barnet får god og velafbalanceret energi.

 

Hvordan:

Alle kinesiologer har et fælles arbejdsredskab: muskeltesten. Ved at give et let pres på f.eks. en underarm (som du kan se på billedet), kan man mærke om den holder, eller den giver efter. Hvis musklen holder, er det tegn på, at det man tester ikke er en belastning for dig. Hvis musklen giver efter, er det tegn på, at det er en belastning. Man kan også sige, at det er kroppens måde at sige JA eller NEJ på. Lyder det mærkeligt? Så kan jeg godt forstå at du tænker sådan. Men du kender det faktisk godt fra andre sammenhænge: Hvis nogen kommer og fortæller dig noget meget ubehageligt, så mister du et kort øjeblik spændingen i musklerne. Du bliver måske nødt til at sætte dig ned et kort øjeblik. Kroppen taber energien, fordi det er ubehageligt.

Når man arbejder kinesiologisk, er det blot en lille spændingsforskel man mærker. Man kan vælge at stå, sidde eller ligge og slappe af imens man bliver afbalanceret, som en behandling kaldes.


Når en ubalance er fundet, finder man frem til hvad der skal til, for at genoprette balancen.

 

kinesiologi til_boern

 

I mine behandlinger bruger jeg bl.a. Pædagogisk Kinesiologi, BrainGym, refleksintegrering og andre kinesiologiske energiøvelser til at optimere børnenes krop, hjerne og energi. Det kan f.eks. være meridianpunkter der skal masseres, sætninger der skal siges, hjerneøvelser der skal udføres som f.eks. krydsbevægelser.

 
Kinesiologien er en fin og nænsom metode der kan komplementere andre behandlingsformer, også medicinske. 

  

 

 

 

 

Priser:

En behandling koster 700 kr. pr. gang (1 - 1½ time).

Tlf. 21202133 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.